El Grup FGC ofereix un codi d’identificació personal per garantir la millor assistència sanitària

Les estacions d’esquí del Grup FCG i Medical Data Managers – GoMedic, ofereixen la màxima seguretat a la neu, gràcies al nou Codi Super QR. Amb aquest nou sistema, les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 200, Espot i Port Ainé, posen a disposició dels usuaris un codi identificatiu personal per facilitar l’accés a la seva fitxa d’emergència sanitària.. En cas d’un incident a les instal·lacions, el personal de l’estació que intervingui tindrà accés immediat a les dades bàsiques, pet tal que es pugi actual en una intervenció mèdica d’emergència de forma orientada i segura.

Podeu llegar la noticia completa en el següent enllaç

Esta entrada fue publicada en La Molina, Novedades. Guarda el enlace permanente.